Wim-en-Marijke-pakken-de-koffers.reismee.nl

Het wachten word beloond

Normaal bel ik altijd naar de dochter van de boer die hier voor aan het weggetje woont.Zij lucht dan ons huis en maakt het schoon.Maar ze was in mei zo mager geworden en had veel last van reuma dus vond ik dat ik dit niet kon maken.Achterafvond ze dit niet zo leuk dus toch maar weer bellen volgende keer.Ik heb ook bezelf te pakken want overal hangen wel stofwebjes. Ik ben maar inhet kamertje begonnen met schoonmaken. De computer staat hier ook en het is hier enorm vochtig.Eigenlijk zetten we hier ook alles neer waar we even geen weg mee weten.Dus genoeg te doen.Wim is gaan maaien want het gras stond wel weer heel erg hoog.

Om 12 uur zoon Wim maar even gebeld of hij wat van de huurders had gehoord. Het is n.l. een collaga van hem, die hij met z'n enthousiast verhalen zover had gekregen om met z'n gezin hier een weekje te komen doorbrenhe zijn onderweg. Nog een uur of drie.Gelukkig niks gebeurd.

Om 4 uur werden we gebeld , ze stonden op ons te wachten.Wim heeft ze snel op gehaald.Toen de auto openging buitelden er vier kinderen van 9,10,10,en 11 , plus een jonge labrador naar buiten.Ze waren het goed zat allemaal en wilden graag gaan zwemmen en vissen.Nou dat kan, dus waren ze weer snel blij.

Iedereen was tevreden over het huisje dus wij ook blij.

Nu kijken hoe het verder gaat