Bezoek
We krijgen vandaag bezoek. Marcel en Mieke Leliveld komen langs met drie kinderen.
Je snapt het al.Dat wordt opruimen. Nou was het voor mijn idee best opgeruimd maar toch ben je daar toch nog wel even mee bezig.Boven had ik nog niks gedaan dus daar ook even de stofzuiger door. 5 slaapplaatsen in orde gemaakt.Gelukkig heb ik dat altijd per bed klaar liggen dus dat ging makkelijk.Samen met Wim langs een nieuwe supermarkt.Dat was even zoeken waar alles stond maar we kregen ons karretje wel gevuld. We gaan maar BBQen, dat lijkt me het handigst.IJs met vruchten toe, altijd goed.
Eind van de middag hadden ze gezegd.Ze kwamen gelukkig wat vroeger. Nu konden de kinderen tenminste nog wat zwemmen, vissen,en varen. De grote schuur was ook een uitdaging. Ze hadden al snel muizen ontdekt en toevallig hadden ze muizenvallen{?} mee op vakantie genomen.Van die valletjes waar de muizen in blijven leven. Stukje kaas erin,dat hadden die muizen nog nooit geproefd.Dus al snel zat er een muisje in het kooitje.Hij moest op tafel staan en van alle kanten bekeken worden.Toen hij ging plassen hebben we maar een ander plaatsje voor hem gezocht.Toch niet zo fris.
Toen iedereen genoeg gegeten had hebben we de BBQ onder de veranda vandaan gehaald engevuld met afval hout van ons nieuwe schuurtje.Hier werd een leuk vuurtje van gemaakt en begon de tijd van de spannende verhalen.Iemand had een verhaal over een olifant en Wes, de jongste van het drietal ,had een prachtig lang verhaal over een strontkip.
We hadden ook nog gloeiwormen ontdekt in het gras.Daarna gingen de kinderen naar bed en hebben wij nog lang onder de sterrenhemel zitten genieten van vuur en wijn.
Gisteren de verjaardag van luke gevierd en ze waren vol van de verhalen bij jullie verblijf in Frankrijk.
Ze hebben er weerkelijk genoten, misschien voor herhaling vatbaar, maar dan wat langer.
Nog een fijne laatste week.
Via T Bep deze site door gekregen en wat is de foto goed gelukt he! Ging nl niet van harte toch Marijke? Nogmaals we heben het heel leuk gevonden. Jullie hebben een mooi plekje daar. gr Mieke