Angoulême
's morgens werden wij uitgezwaaid door Marcel,Mieke en de kinderen.Normaal doe je dat andersom maar wij moesten vroeg weg.De auto moest naar de garage in Angoulême, dat is een uurtje rijden.De afspraak stond al.Wij krijgen daar altijd een Smartje mee om naar de stad te gaan. Eengezellige oude stad met een leuk winkelcentrum.Ik heb hier inmiddels eens winkeltje ontdekt waar ze leuke , niet al te dure kleren verkopen.Ik ga altijd even naar binnen en kom eigenlijk nooit met lege handen naar buiten.Heb ik toch weer iets wat ze in Nederland niet hebben[denk ik].
Op de terugweg naar het industiegebied ,waar de garage is, kwamen we een zaak tegen waar ze tegels verkopen. Toch nog even naar binnen gegaan.En...jawel, de tegeltjes. Verschillende soorten, ook mooie randen en maar drie weken levertijd.Nu gaan we over een week al naar huis dus wordt dat moeilijk.Nu kunnen ze opgestuurd worden met DHL, we gaan morgen maar eens op het gemak prijs vergelijken met de Praxis.
Om 5 uur waren we thuis en 5.30 moesten we alweer bij Hans en José zijn om te eten.Wim en Sheila waren er al..We kregen eerst champagne apperative bij het meer, naderhand achter het huis, op het terras,de rest van de maaltijd genoten.Vistrio vooraf en Cocq au vin als hoofdgerecht.Lekker toetje toe.Lekker muziekje.hhhmmmmm.We hebben het slecht hier .