Tafel voor Sheila
Na een rustig ontbijt zijn we de aanhanger leeg gaan ruimen.
De tafel voor Sheila die we voor haar meegebracht hadden lag netjes onderop.
toen we deze tafel in Ulft ophaalden hebben we zelf ook een tafel en stoelen gekocht en ook een leuke deal gemaakt voor eentafel die de verkoper toch niet meer kon verkopen en die wij wel voor een heel klein prijsje mee wilden nemen.Het leek ons een goed idee om onder onze veranda eindelijk eenseen echte tafel neer te zetten inplaats van de oude jurytafels van de gym van twintig jaar geleden.Deze tafel is niet van teak en donker gebeitst.
We besloten om de poten van onze tafel ook mee te nemen en deze eerst aan te bieden bij Sheila en Wim, even kijken hoe ze daar op reageren.
En jawel, ze dachten werkelijk dat dit hun tafel was en waren toch teleurgesteld.Raakten niet in paniek ofzo maar gingen andere mogelijkheden voor de tafel verzinnen.Na een poosje gingen ze toch maar even bij de tafel zelf kijken en zagen toen de orginele tafel en waren weer blij.
De tafel inelkaar gezet, oude tafel uit de keuken en de nieuwe erin.Hij staat werkelijk heel mooi.
Zaterdagmiddag boodschappen gedaan en een start gemaakt met de schoonmaak van het verhuur-huisje.
Heerlijk een avond buiten doorgebracht, morgen snel wat lichtjes zetten.