weer een week om.
De vrijdag hebben we lekker om het huis doorgebracht,
's avonds in Confolens geweest. Op een terras aan de Vienne gezellig wat gegeten en daar na verder thuis achter in de tuin.
Het ziet er toch wel heel gezellig uit met al die lichtjes.We hebben Tommie ook een lichtje gegeven.
Zaterdag: winkeldag. We zijn al vroeg naar St Junien gegaan voor de markt.
Daarna naar Limoges om te kijken of ze daar misschien die leuke tegeltjes hebben. Inmiddels hebben we ook bedacht om wat groete zwarte vierkante tegels in de voortuin te leggen.We hebben nog een stapel oude waaltjes. Als we dat nou eens leuk combineren kunnen we een leuk zitje maken onder de platanen.Maar helaas grote en kleine tegels waren er niet.
Wel een heel leuk winkelcentrum ontdekt.Daar moet ik echt eens met de meisjes heen.Er is vanalles.en ook nog overdekt.Dus leuk voor een regenachtige dag.
Bij Decathlon, een hele grote/goedkope sportzaak nog wat jachtkleding gekocht voor Wim en voor mij de broek die ik in Holland al geprobeerd had maar daar niet paste. Hier was hij ook een maatje groter.
Daarna weer terug naar St, Junien voor de supermarkt. We moeten tenslotte ook etenDaarna naar huis want de hond miste ons wel heel erg.
De avond lekker thuis in de tuin .