Naar Ruffec
's morgens besloten om naar Ruffec te gaan.
Een plaats hier ongeveer 45 min vandaan.Sheila had gezegd dat daar de tegeltjes te koop zijn waar ik al zo lang naar zoek. Ze zijn voor in het toilet van het nieuwe huis en ik kan ze maar niet vinden.Ik weet precies wat ik wil hebben en ik heb ze ook gezien maar die zijn giga duur.11,95 per tegeltje. Dat vind ik nogal wat.Ik zoek een soort witjes, die heb ik ook wel maar er komen drielagen met een patroon en die zijn nou zo duur.Bah, er zal toch wel ergens iets zijn wat er op lijkt.
Nou in Ruffec zijn de tegels dus wel.Ietsje anders maar dat is niet erg. De prijs is wel iets goedkoper maar er zijn vier weken levertijd en over drie weken gaan we weer weg.JAMMER!!!
Daarna nog even naar een giga supermarkt geweest en toen maar weer richting huis.
Wim was begonnen om de balken in de keuken te verven en de muren wat bij te werken. Hij wilde hier graag mee verder.
Op de terugweg even bij de kapper gestopt om een afspraak te maken.Ik word nu toch wel erg grijs en Wim vind dat geen leuke kleur. Ik snap het niet, hij heeft het zelf al jaren en mij hoor je niet.Ik mocht gelijk blijven dus een onverwacht rustige middag.
Wim was niet tevreden met de verf die we gehaald hadden en heeft zelf nog iets anders gehaald enop de balken gesmeerd.Glanzend Zwart,FOUT!!!
Hij krijgt morgen nog een kans.
De huurders mer kids hebben het erg naar de zin. Ik hoor alleen maar opgewekte geluiden.De jongetjes kunnen ook leuk zingen en af en toe hoor ik enthousiaste kreten als er weer een vis aan de haak zit.