Wim-en-Marijke-pakken-de-koffers.reismee.nl

Nog een paar dagen

Nog een paar dagen te gaan.

Het heeft inmiddels wat geregend. Alleen s'nachts dus last hadden we er niet van.

Langzaam wordt alles weer een beetje groen maar het water in de dam stijgt nog niet.

Overal om ons heen zie je de schade van de bosbranden die in de heetste periode ,zo'n 14 dagen terug, spontaan uitbraken.

Wat hebben we zoal gedaan de laaste week?

Niet veel en toch ook weer wel.

Veel gepraat, met buren,vrienden,vissers op het strand, boekhouder en vooral met Thys en Eveline.

Ze zien het niet zo erg meer zitten.

Ze krijgen de container maar niet los en daar zitten de spullen in voor Thys om aan het werk te gaan.

Op dit moment is er weer een klein lichtpuntje.

Het zou leuk zijn als we het nog meemogen maken.

We zijn eigenlijk wel heel benieuwd waar ze nou zoveel ophef over maken.

Een agregaat, hij mag het land niet in.

Nou haal hem er dan uit zou ik zo zeggen maar nee zo werkt dat niet.

Zondag zijn we wezen jagen in Summerset - west.

Samen met Nick en een pastoor.

Normaal gaat Pastoor Henny altijd mee maar die had het druk.

Het is toch een raar idee dat de man waar je mee achter in het bakkie staat en een geweer

in zijn handen heeft een paar uur eerder de gemeente stond toe te spreken dat ze vooral lief moeten zijn voor mens en dier. Ja.ja

Afrika is een speciaal land.

We gaan nog een paar daagjes genieten, en dan terug naar het koude holland.

Ik heb hier al toen het zo'n 35 graden was , een paar lekkere warme laarzen met bont erin gekocht.

Ja de wintercollectie komt hier al in de winkels en in de winter kan het hier ereg koud zijn.

Het kan wel 10 graden [boven nul] worden en dat is koud hoor, zeggen ze.

In ieder geval heb ik geen koude voeten meer als ik weer eens metMarcha op een frisse dag op de markt ga staan.

Voor we naar huis gaan kom ik nog een keertje terug op mijn web want we gaan nog een keer slapen in de bush en dan is het echt einde vakantie

Hans en José

Hoi Marijke en Willem,
Zo te lezen hebben jullie het nog errrug naar je zin.
Kan ook haast niet anders met zo'n mooie omgeving en alles wat je zoal meemaakt en met al die totaal verschillende mensen! Om van de zon en de temperatuur maar te zwijgen. Hier is het knudde, veel grijs en veel regen en vooral giga-storm gehad. we willen Lente! Nog even genieten daar en dan weer veilig thuiskomen. Alvast een goede reis gewenst en: "à bientôt et au revoir" zullen we dan maar zeggen! Groetjes van Hans en José uit Esse

wim en greet

hoi hoi,
jullie genieten ervan he leuk om te lezen,
en dan de pastoor och het is ook maar een mens he.
maar wat hadden jullie voor een vangst???
Knap hoor zolang bij de kids vandaan maar het zij jullie gegund dat weet je.
Nou de laatste dagen kunnen jullie nog genieten
nog fijne dagen en tot horens dan maar.
Groetjes vanaf de Zwet.