Piet schiet een bok
Donderdag 4 februari
Vannacht heeft het eindelijk geregend. Hier hebben de mensen al drie maanden naar uitgezien.
Vanmorgen gingen Wim en Piet de ramen afspuiten want ze dachten er is nu wel weer water maar ze werden gewaarschuwd door een neger jongetje dat als de politie dit ziet, ze een boete
krijgen van 1000 rand, ong. 100 euro.
Gelukkig waren ze toen bijna klaar en hebben alles snel opgeruimd.
's Middags was het dan zover. Jawel Piet en Wim gingen jagen.
Nadat we eerst de halve ochtend fantasie verhalen hadden aangehoord en ze een hele tijd bezig waren om uit te zoeken welke bloes,broek en hoed er werd gedragen gingen de mannen op pad.
Carla en Marijke werden bij het winkelcentrum afgezet , wat ieder het beste vond.Daarna gingen ze samen verder.
Eindelijk na zoveel jaren weer samen op pad om te jagen.
Spannend, leuk,en ja er was toch wel heel veel wat door je heen gaat op zo'n dag.
Want ja, vroeger.........weet je nog van toen, en toen.
Na zo'n drie uur kwamen ze weer boven water en op het moment dat Carla en Marijke op een terrasje gingen zitten en een wijntje hadden besteld ,om lekker bij te komen van het shoppen ,belden ze dat ze eraan kwamen met jawel hoor, weer voor uren en uren de prachtigste verhalen.
Dus ......ze hadden genoten!!!!!!!
Deze verhalen ga ik niet opschrijven, die mogen ze jullie zelf vertellen.
Piet heeft in ieder geval zijn eerste impala geschoten en zondag hebben we braai met special-steack.
Met de foto's lukt het nog niet maar ik heb er wat op een usb stick gezet en ga vandaag naar een fotozaak om te vragen of ze ze voor me willen verkleinen want een klein beetje beeld bij deze verhalen is toch wel leuker.
Beste vakantiegangers
Ja hier zit ik dan, normaal bel ik Carla even waar zit je,ik weet het antwoord al en ben al weg.
Jullie reisverhaal gelezen, wat zien jullie veel, wat doen jullie veel, geweldig.
Piet als jij daar nu een huisje koopt dan komen wij ook een keer naar Afrka kunnen wij misschien ook eens jagen op een bok.
Je reisverhalen Marijke zijn geweldig, je mailt het zo dat wij alles prima kunnen volgen wat jullie zoal meemaken.
Allemaal nog prettige weken en veel plezier.
Arie/Atie.
p.s. Piet kom je bij mij ook eens ramen zemen.
Wat een prachtige verhalen, en belevenissen!!!
En fijn dat alles goed gaat.
Ik kreeg de site van Rob, die kwam ik tegen bij LYRA
Dus gelijk even achter de computer, nou Piet ik heb heel wat mailtjes voor je opgeslagen,heb je thuis nog
wat te bekijken. Veel liefs voor allemaal. GROETJES.
Fijn dat jullie het zo leuk hebben daar,
we genieten van jullie verhalen,
en kijken weer naar uit,
Groetjes Piet en Elly.
Wat een verhaal, nu willen we zeker de foto`s zien anders geloven we het nooit!
nou hier is de carnaval van start gegaan de meiden zijn gisteravond flink uit hun bol gegaan en dat zag je duidelijk tijdens de handbal wedstrijd ze waren de eerste helft niet vooruit te branden
max heeft een lekker potje staan keepen en dat is uiteindelijk 2-0 geworden en dat in een DIKKE MIST
Groetjes de van kalletjes
heey opa (en oma en tante marijke en ome wim)
ik heb vanmorgen gehandbald en we hebben 3-13 verloren maar ze waren echt heel goed hoor maar toen we naar huis gigen wou ik uit de uato stappen en toen reed mama met de auto nog een stukje vedder en toen zat mijn voet onder het wiel ik gillen natuurlijk en ook schreeuwde ik dat ze naar voren moest rijden maar toen ging mijn voet er nog meer onder dat deed laat maar zeggen een beetje pijn gelukkig stonden we vlak bij het huis maar ik moest wel een stuk hinkelen toen kwamen we binnen en toen legde we het hele verhaal uit en kreeg ik een stuk KIP op mijn voet en een beetje harry potter zalf er op en toen een beetje proberen te lopen maar gelukkig viel het wel mee en ik denk dat het een beetje licht gekneust is het is een beetje dik maar vedder gaat het nog wel goed hoor
xxx-ies joyce
Hoi allemaal, wat genieten jullie zeg!! heerlijk om te lezen wat jullie zoal doen.
Maar dat je zo'n mooie impala schiet Piet dat is toch wel zonde!!
Gisteren hebben we kinder carnaval gevierd, en vanmiddag naar Westerhonk geweest, zoals altijd weer gezellig!!
Zitten jullie maar lekker in de zon, hier gaat het 's nachts weer vriezen en overdag is het rond het vriespunt.
Geniet nog maar lekker..... groetjes.
Hallo luitjes :)
wat is het leuk om deze verhalen te lezen zeg
en aan de reacties te zien geniet iedereen mee :)
we zijn erg benieuwd naar de foto`s ... maar de verhalen zeggen al veel
heel veel plezier verder ... wij kijken uit naar de volgende belevenissen :)
Groetjes voor allemaal
Helemaal goud dat julie er zo van genieten zeg, Piet ik heb de side naar een vriendin gestuurd, die gaan 29 maart naar Afrika en willen ook een rondtoer maken kan ze alvast zien dat jullie het heel positief beleven.
Helemaal goud dat je daar niet zoveel pijn heb joh.
Nou ga er nog lekker van genieten, wij trekken onze wanten en petten maar weer aan, ze geven voor volgende week weer veel kou aan. GRoetjes aan de rest doeiiiiiiiiiiiii xxx