Wim-en-Marijke-pakken-de-koffers.reismee.nl

we zijn er echt.

Hier alvast een klein berichtje. vanuit een internetcaf'e.

De reis is goed verlopen.We zijn nu druk om met een dongle internet kontakt te krijgen.

Als dit naar wens verloopt hebben we morgen contact en dan kan ik eindelijk ons dagboek met foto's versturen.

We gaan nu een verjaarskado kopen voor Piet en daarna bijkomen van alle boodschapjes achter in de tuin in de schaduw.

Want ja ,sorry mensen in het koude holland,het is hier warm!!!!

Allemaal hele warme groetjes en tot schrijfs

Wim,Piet,Carla en Marijke

Cool

Martin Felling

Mooi dat jullie goed zijn aangekomen, Carla let je een beetje op mijn zwem maat. Ik wacht vol spanning op de foto's dat er een olifant door zijn hoeven gaat als Piet erop gaat zitten. Nog heel veel prettig dagen.

Siem en Cobi

fijn dat alles goed gegaan is en nu maar genieten !!!!!
wel insmeren hoor!!
groetjes uit een nat en koud landje.

Lida en Peter van Koppen

Het is inderdaad denken wij bij jullie beter weer als hier in Nederland. Genieten jullie daarom van het heerlijke weer daar en hopenlijk kan je daar nog een en ander bekijken en doen in die hitte!
Trouwens, Piet van Harte en wij nemen er hier wel een op jouw/jullie!

Dirk en Astrid

Hallo allemaal daar wat fijn dat de reis goed is gegaan.
Wij zijn benieuwd hoe het verder gaat.
Verder wensen wij piet een fijne verjaardag toe,groetjes van ons

Lianne

Ha Piet en reisgenoten,

Van Harte Gefeliciteerd met je verjaardag! Trakteer je nu daar gehaktballen? Fijne dag.

Heel veel plezier op reis en geniet ervan.

Astrid

Goedemorgen pa...
VAN HARTE GEFELICITEERD MET UW VERJAARDAG!
vanavond nemen we er een borrel op met een lekker stukje taart
Dikke verjaardags zoenen en een fijne dag nog vandaag X X X

joyce

lieve opa,
ik mis u heel erg hier maar het is daar vast ook gezellig heel erg gefeliciteerd met uw verjaardag we missen de grilworst maar ja
xxx joyce
p.s bent u al opgegeten door de olifanten?

arie en atie de koning

Piet van harte gefeliciteerd met je verjaardag en nog veel goede jaren samen met Carla, kinderen en kleinkinderen.
Uit je verhaal te lezen zijn jullie goed aangekomen en nu zitten jullie natuurlijk heerlijk in de zon. Straks ga ik ook zonnen maar dan in de regen.Maak er een gezellige dag van met zijn allen, neem een borrel van ons.
Piet en Carla wij wensen jullie nog een paar mooie weken, jullie hebben het verdiend.
Doe ook de groetjes aan Wim en Marijke.

Siem en Cobi

Hiep Hiep Hoera!!! Piet van Harte Gefeliciteerd met je verjaardag, wie had dat toch kunnen denken dat je dat nog eens helemaal in Afrika zou gaan vieren.
Maak er een geweldige dag van met of zonder gehaktballen. Wij nemen er ook wel vast een neut op maar wel binnen met de verwarming lekker hoog dan lijkt het hier ook nog wat. Brrrrrrrrrr.
Verder nog veel plezier en groetjes aan Carla en Wim en Marijke.
xxx Siem en Cobi

Es!

Ha die pa!
Van harte Gefeliciteerd met je 62e......(hoeveel???)
We hebben hier vanmorgen heel hard gezongen voor je zodat je het wel in Afrika gehoord moet hebben!
Ik wens je nog een hoop mooie en gezonde jaren erbij hoor!
Dikke kus Es!
p.s. Heb je al in de koffer bij ma gekeken?
Daar zit nog.....xxx

Demi

heeeeeeeeeeeeeeeeeey oop
hoe is het daar in vaarweggistan?
nog gefeliciteerd met uw 62e verjaardag. hebben ze al gezongen? heeft oma nu al struisvogel gereden (hahaha) of niet? nou hier gaat het best ook al mis ik u wel hoor. bij de overblijf zetten we de boel op stelten en maken we er egt een feesie van. maar het is half nog niet zo leuk om bij u te eten.
dikke kus van mij
p.s. doe ook nog even de groeten aan de rest. xxx-jess

michelle

ha opa hoe ist . Hier is het goed maar wel natjes. En hoe is het daar? Is het daar wel droog? En nog gefeliciteerd met u verjaardag. Heb u nog kadootjes gehad? Ik heb nog gehandbalt en de stand was 8 - 7
voor ons en het was heel spannend.groetjes en diken kus michelle

Rob en Max

Er is er één jarig hoera hoera...............

Lekker he, zo in de zon je verjaardag vieren terwijl hier iedereen met een nat kapsel rondhuppelt. Nou, geniet ervan en als het bevalt gewoon morgen doorgaan met vieren. Wij zullen er vanavond een borrel op drinken (hips). Ma, natuurlijk ook van harte.

Marijke en die andere verwarde man die zaterdag Joyce de stuipen op het lijf heeft gejaagd aan de telefoon, ook gefeliciteerd ;P

We kijken uit naar de foto´s.

Groetjes (ook aan iedereen die hierlangs leest)

Peet en Esther

Hallo hallo, dat is nog eens wat anders allemaal berichtjes via de computer ontvangen op je verjaardag en dan lekker in de zon. Dat het hier geen weer is had je natuurlijk al begrepen.
Super van harte gefeliciteerd met je verjaardag en nog vele jaren.
Het is wel ff wennen een jaartje zonder chinees. Hij belde net al op waar de bestelling bleef. Aan de zaak waren ze al naar de juspan op zoek. Maar helaas nog niet gevonden.
Geniet nog maar lekker de komende weken en die borrel nemen we vanavond wel.
Groetjes en een dikke kus van ons

naomi

gefeliciteerd opa met je verjaardag
is het leuk in afrika?
is het een mooi land?
het was heel leuk op school
hele dikke kus van je aller aller allerliefste
kleindochter.

Nick

Lieve opa en oma,
Hoera opa is jarig. Ei, ei, ei en dat vieren wij (niet).
Geeft niks hoor gaan jullie maar heerlijk genieten in Afrika. Hoe is het met de olifanten? Heeft u er al een gezien? Ik heb vanmiddag weer lekker gezwommen en morgen ga ik voetballen. Nog veel plezier ik ga nu douchen en naar bed. Dromen over opa en oma in Afrika. Dikke kus van Nick